Binnenshuis

 • Glasbewassing
  Ramen en kozijnen trekken vet- en vuil aan. Door de professionele reiniging krijgt u een streep loos, helder eindresultaat.
  Goed onderhouden ramen verhogen uw woongenot.

 

   • Dagelijkse interieur verzorging
    U heeft een druk bestaan en eigenlijk geen tijd voor intensief onderhoud van uw interieur. Toch waardeert u een schoon huis als geen ander. Wij kunnen het onderhoud van uw interieur uitvoeren waardoor u tijd over houd voor de belangrijke en leukere dingen in het leven.

 

   • Anti sceptische reiniging
    Sommige locaties vereisen extra zorg. Toiletgroepen, openbare douches dienen hygiënisch gereinigd te worden.
    W. Post cleaning zorgt voor een hygiënisch eindresultaat.

 

   • Tapijtreiniging
    Tapijten zorgen voor verhoogd wooncomfort. Ze zorgen voor een behaaglijk warm gevoel maar zijn erg gevoelig voor vuil.
    Wanneer uw woning voorzien is van tapijt is periodieke dieptereiniging noodzakelijk voor een hygiënisch woonklimaat.
    W. Post cleaning zorgt voor de juiste aanpak op een snelle, efficiënte manier. Het eindresultaat is een brandschoon tapijt.

 

 • Onderhoud natuurstenen vloeren

Periodiek onderhoudt aan uw natuursteen vloer

Doordat een vloer gebruikt word slijt de toplaag van het gesteente. Bij gebruik komen er door het inlopen van bijvoorbeeld zand kleine krasjes in de vloer. Afhankelijk van het type steen, afwerking van de vloer en gebruik zal de vloer langzaam maar zeker dof worden en niet meer zo ogen als toen de vloer geplaats werd. Het is daarom aan te raden uw vloer regelmatig te laten polijsten of kristalliseren. Dit zorgt er voor dat de glans weer terugkomt.

Onderhoudsbeurten

Bij een marmeren vloer adviseren wij, afhankelijk van het gebruik, de vloer elk jaar te laten polijsten of kristalliseren. Dit noemen we een kleine onderhoudsbeurt. Om en nabij de 4 jaar is een grote onderhoudsbeurt aan te raden. Hierbij word de vloer licht geschuurd en daarna gepolijst of gekristalliseerd. Dit zorgt er tevens voor de dat de voeg weer op het zelfde niveau komt als de tegels waardoor ze niet meer vuil / zwart worden.

De behandeling van verschillen de natuursteen vloeren kan erg verschillen. Omdat elke vloer anders gebruikt word is het handig u te laten informeren naar onderhoudsmogelijkheden voor uw vloer. Bij W. Post Cleaning adviseren wij u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Polijsten

Bij het polijsten verdichten we de toplaag zodat de vloer gaat glanzen.

Na het polijsten kan uw vloer geïmpregneerd of gekristalliseerd worden. Het impregneren zal ervoor zorgen dat de toplaag slijtvast en vochtafstotend is. De structuur van uw vloer blijft hierbij goed zichtbaar. Informeer wel naar de juiste onderhoudsmogelijkheden.

Kristalliseren

Bij het kristalliseren van uw vloer zo word de toplaag verdicht en word een glans laag aangebracht. Dit gebeurd doordat het kalk / kalkdelen in de natuursteen word omgezet in kwartsdelen.

Na het kristalliseren van uw vloer is de toplaag verhard wat er voor zorgt dat de vloer beschermt is tegen het in trekken van vuil en vlekken.

   • Onderhoud Linoleum vloeren

Een linoleum vloer heeft relatief weinig onderhoud nodig. Het is wel nodig om de linoleum vloer te reinigen en om vlekken en krassen te verwijderen. Er zijn vele verschillende manieren om linoleum te onderhouden. Welke methode het beste is voor uw vloer, hangt af van de staat waarin de vloer is. Naast reinigen, is het ook belangrijk om de linoleum vloer te behandelen.

Bij een juist onderhoud kunt u tientallen jaren genieten van een prachtige linoleum vloer.

 • Bouwschoon opleveren

Bij oplevering van uw nieuwe woning is een goede reiniging van belang.

 • Onderhoud na renovatie

Na renovatie of verbouwing is een goede reiniging van grof- en fijn bouwafval en stof belangrijk om snel weer gebruik te kunnen maken van uw woning.