Horeca

raambewassing buiten - PostCleaning.euGlasbewassing

 • Exterieur
  Onderhoud kan dagelijks, wekelijks of maandelijks noodzakelijk zijn. Het toilet dient schoon en proper te zijn, de vuilnisbakken geleegd en de bureaus stofvrij. In overleg met onze werkbegeleider maakt u een onderhoudsplan waarin uw wensen vastgelegd worden.Zo heeft u een maatoplossing voor het onderhoud van uw bedrijf.

 

 • Interieur
  Goed onderhouden ramen verhogen het genot van uw locatie en verbeterd de uitstraling van uw bedrijfRamen en kozijnen trekken vet- en vuil aan. Door de professionele reiniging krijgt u een streep loos, helder eindresultaat.

Gevel reiniging

 • Kunststof gevel reinigingGevelreiniging met telescoop - PostCleaning.eu
  Kunststof Geveldelen zijn onderhoudsarm. Toch is het, voor een blijvend mooi resultaat, noodzakelijk de gevel periodiek te reinigen. Door de unieke biologische reiniging met verwarmd Osmose water is uw gevel langdurig schoon.

 

 • Stenen gevel reiniging
  Stenen gevels zijn duurzaam maar worden minder mooi door neerslaand vuil in voegen en de poriën van de stenen. Dieptereiniging gecombineerd met impregneren van de gevel zorgt voor een langdurig mooi resultaat.

 

 • Houten gevelreiniging
  Geschilderde houten gevels vragen regelmatig onderhoud. Een goed onderhoud zorgt voor verlenging van de levensduur van het schilderwerk.
  W. Post cleaning inspecteert tijdens het onderhoud ook de geveldelen en informeert u over de staat van het schilderwerk.

Anti sceptische reiniging - Postcleaning.euAnti sceptische reiniging

 • Sommige locaties vereisen extra zorg. Toiletgroepen, openbare douches dienen hygiënisch gereinigd te worden.
  W. Post cleaning zorgt voor een hygiënisch eindresultaat.

Keuken reiniging

 • Professionele keukens hebben een hoge standaard te behalen mbt hygiëne. De keukenbrigade heeft dagelijks veel werk aan het schoon houden van afzuiginstallatie, kachel, vloeren en wanden. Een periodieke, professionele dieptereiniging, gecombineerd met onderhoud van roestvaststalen oppervlakten zorgt voor gemakkelijker dagelijks onderhoud en behoud van materialen. Ook periodiek groot-schoonmaak onderhoud kan door W. Post cleaning worden verzorgd.

 

Biologische Spin Bestrijding - PostCleaning.euBiologische spin bestrijding

 • ’s morgens fris de deur uit stappen en direct tegen een spinnenweb aanlopen, dat is iets wat niet prettig is. Spinnen uitwerpselen zorgen tevens voor beschadiging van houten- en kunststof (kozijn)delen. Spinnen zijn echter nuttige beesten en zorgen ervoor dat schadelijke insecten niet ongebreideld hun gang kunnen gaan. Door toepassing van biologische spin bestrijding heeft u geen last meer van spinnenwebben, daar waar zij ongewenst zijn. W . Post cleaning gebruikt uitsluitend biologische spinbestrijdingsmiddelen. Chemische pesticiden zijn bij wet verboden en worden door ons niet gebruikt.

bouwschoon opleveren - postcleaning.euBouwoplevering

 • Bij oplevering van een nieuw pand is een goede reiniging van belang. Cement stof, karton, piepschuim resten, etc worden door ons verwijdert en afgevoerd waarna de ruimte geheel gereinigd wordt. Na reiniging kunt u direct verder met de inrichting van de ruimte.

Onderhoud na renovatie

 • Na renovatie of verbouwing is een goede reiniging van grof- en fijn  bouwafval en stof belangrijk om snel weer gebruik te kunnen maken van de locatie.