Kantoor/Bedrijfspanden

onderhoud kan dagelijks, wekelijks of maandelijks noodzakelijk zijn. Het toilet dient schoon en proper te zijn, de vuilnisbakken geleegd en de bureaus stofvrij. In overleg met onze werkbegeleider maakt u een onderhoudsplan waarin uw wensen vastgelegd worden. Zo heeft u een maatoplossing voor het onderhoud van uw bedrijf.

 

raambewassing buiten - PostCleaning.euGlasbewassing

 • Exterieur
  Onderhoud kan dagelijks, wekelijks of maandelijks noodzakelijk zijn. Het toilet dient schoon en proper te zijn, de vuilnisbakken geleegd en de bureaus stofvrij. In overleg met onze werkbegeleider maakt u een onderhoudsplan waarin uw wensen vastgelegd worden.Zo heeft u een maatoplossing voor het onderhoud van uw bedrijf.

 

 • Interieur
  Onderhoud kan dagelijks, wekelijks of maandelijks noodzakelijk zijn. Het toilet dient schoon en proper te zijn, de vuilnisbakken geleegd en de bureaus stofvrij. In overleg met onze werkbegeleider maakt u een onderhoudsplan waarin uw wensen vastgelegd worden.Zo heeft u een maatoplossing voor het onderhoud van uw bedrijf.

Anti sceptische reiniging

 • Sommige locaties vereisen extra zorg. Toiletgroepen, openbare douches dienen hygiënisch gereinigd te worden.
  W. Post cleaning zorgt voor een hygiënisch eindresultaat.

Vloeronderhoud

 • Tapijtreiniging
  Tapijten zorgen voor verhoogd wooncomfort. Ze zorgen voor een behaaglijk warm gevoel maar zijn erg gevoelig voor vuil.
  Wanneer uw woning voorzien is van tapijt is periodieke dieptereiniging noodzakelijk voor een hygiënisch woonklimaat.
  W. Post cleaning zorgt voor de juiste aanpak op een snelle, efficiënte manier. Het eindresultaat is een brandschoon tapijt.

Onderhoud natuurstenen vloerenschoonmaken natuurstenenvloeren - PostCleaning.eu

 • Periodiek onderhoudt aan uw natuurstenen vloer
  Doordat een vloer gebruikt word slijt de toplaag van het gesteente. Bij gebruik komen er door het inlopen van bijvoorbeeld zand kleine krasjes in de vloer. Afhankelijk van het type steen, afwerking van de vloer en gebruik zal de vloer langzaam maar zeker dof worden en niet meer zo ogen als toen de vloer geplaats werd.
  Het is daarom aan te raden uw vloer regelmatig te laten polijsten of kristalliseren. Dit zorgt er voor dat de glans weer terugkomt.

 

 • Onderhoudsbeurtenonderhoud natuurstenenvloer - PostCleaning.eu
  Bij een marmeren vloer adviseren wij, afhankelijk van het gebruik, de vloer elk jaar te laten polijsten of kristalliseren. Dit noemen we een kleine onderhoudsbeurt. Om en nabij de 4 jaar is een grote onderhoudsbeurt aan te raden. Hierbij word de vloer licht geschuurd en daarna gepolijst of gekristalliseerd. Dit zorgt er tevens voor de dat de voeg weer op het zelfde niveau komt als de tegels waardoor ze niet meer vuil / zwart worden.
  De behandeling van verschillen de natuursteen vloeren kan erg verschillen. Omdat elke vloer anders gebruikt word is het handig u te laten informeren naar onderhoudsmogelijkheden voor uw vloer. Bij W. Post Cleaning adviseren wij u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het periodiek onderhoud kunt u bij ons terecht. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

 • Polijsten
  Bij het polijsten verdichten we de toplaag zodat de vloer gaat glanzen.
  Na het polijsten kan uw vloer geïmpregneerd of gekristalliseerd worden. Het impregneren zal ervoor zorgen dat de toplaag slijtvast en vochtafstotend is. De structuur van uw vloer blijft hierbij goed zichtbaar. Informeer wel naar de juiste onderhoudsmogelijkheden.

 

 • Kristalliseren
  Bij het kristalliseren van uw vloer zo word de toplaag verdicht en word een glanslaag aangebracht. Dit gebeurd doordat het kalk / kalkdelen in de natuursteen word omgezet in kwartsdelen.
  kristalliseren natuurvloeren - PostCleaning.eu
  Na het kristalliseren van uw vloer is de toplaag verhard wat er voor zorgt dat de vloer beschermt is tegen het in trekken van vuil en vlekken.

Onderhoud Linoleum vloeren

 • Een linoleum vloer heeft relatief weinig onderhoud nodig. Het is wel nodig om de linoleum vloer te reinigen en om vlekken en krassen te verwijderen. Er zijn vele verschillende manieren om linoleum te onderhouden. Welke methode het beste is voor uw vloer, hangt af van de staat waarin de vloer is. Naast reinigen, is het ook belangrijk om de linoleum vloer te behandelen. Bij een juist onderhoud kunt u tientallen jaren genieten van een prachtige linoleum vloer.

 

Werkplek onderhoud

 • Toetsenborden, telefoons bevatten gemiddeld meer bacteriën dan op een toilet bril…!
  Het ledigen en reinigen vuilnisbakken.
  Schoonmaken van bureaus en stoelen.

Planten verzorgingplanten verzorging - PostCleaning.eu

 • Planten zorgen voor een gezuiverde lucht en verhogen daardoor het werkcomfort en de prestaties van uw werknemers. Het onderhoud van planten vergt echter tijd en aandacht en wordt daarom vaak uitgesteld en vergeten. Het resultaat is wegkwijnende planten of nog erger, de keuze voor plastic varianten. Door het uitbesteden van dit onderhoud heeft u maximaal profijt van een groene werkomgeving, zonder de bijkomende zorgen.

Biologische spin bestrijding

Biologische Spin Bestrijding - PostCleaning.eu’s morgens fris de deur uit stappen en direct tegen een spinnenweb aanlopen, dat is iets wat niet prettig is. Spinnen uitwerpselen zorgen tevens voor beschadiging van houten- en kunststof (kozijn)delen. Spinnen zijn echter nuttige beesten en zorgen ervoor dat schadelijke insecten niet ongebreideld hun gang kunnen gaan. Door toepassing van biologische spin bestrijding heeft u geen last meer van spinnenwebben, daar waar zij ongewenst zijn. W . Post cleaning gebruikt uitsluitend biologische spinbestrijdingsmiddelen. Chemische pesticiden zijn bij wet verboden en worden door ons niet gebruikt.

 

Bouwoplevering

 • Bij oplevering van een nieuw pand is een goede reiniging van belang. Cement stof, karton, piepschuim resten, etc worden door ons verwijdert en afgevoerd waarna de ruimte geheel gereinigd wordt. Na reiniging kunt u direct verder met de inrichting van de ruimte.

Onderhoud na renovatie

 • Na renovatie of verbouwing is een goede reiniging van grof- en fijn  bouwafval en stof belangrijk om snel weer gebruik te kunnen maken van de locatie.