Tuin onderhoud

voor uw tuinonderhoud maakt u een afspraak met postcleaning.eu

 • Biologische onkruidbestrijding
  Een tuin vol onkruid is geen gezicht. Door mechanische verwijdering heeft u snel een perfect resultaat.

 

 • Gazon onderhoud
  Een goed onderhouden gazon is een aanwinst voor iedere tuin. Een gazon vergt echter intensief onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw gazon er als een plaatje bij ligt door regelmatig maaien, voeden en inzaaien. Tevens bestrijden wij mos en mollen welke uw gazon kapot maken. In het najaar verwijderen wij afgevallen bladeren zodat uw gazon probleemloos de winter in gaat.

 

 • Mol bestrijding
  Molshopen zijn een doorn in het oog van de tuinliefhebber. Het verwijderen van mollen en het herstellen van eventueel door mollen aangerichte schade behoort tot de mogelijkheden.

 

    • Biologische spin bestrijding
     ‘s morgens fris de deur uit stappen en direct tegen een spinnenweb aanlopen, dat is iets wat niet prettig is. Spinnen uitwerpselen zorgen tevens voor beschadiging van houten- en kunststof (kozijn)delen. Spinnen zijn echter nuttige beesten en zorgen ervoor dat schadelijke insecten niet ongebreideld hun gang kunnen gaan. Door toepassing van biologische spin bestrijding heeft u geen last meer van spinnenwebben, daar waar zij ongewenst zijn. W . Post cleaning gebruikt uitsluitend biologische spinbestrijdingsmiddelen. Chemische pesticiden zijn bij wet verboden en worden door ons niet gebruikt.

 

 • Terrasreiniging
  Houten vlonders, steigers, veranda’s, tegelvloeren en tuinpaden
  Biologische alg en mos bestrijding zorgt voor een milieuvriendelijk en langdurig resultaat
  Door het verwijderen van mos en alg (zowel mechanisch als met biologische reinigingsmiddelen) is uw terras, steiger, vlonder en tuinpad mos- en alg vrij. Hierdoor is uw vloer minder glad, wat de veiligheid bevordert. Tevens wordt door regelmatig onderhoud de levensduur van de materialen verlengt.